Aparat De Masurat Tensiunea Pe Telefon

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat aparat de masurat tensiunea pe telefon. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească aparat de masurat tensiunea pe telefon?

Răspunsul la această întrebare specifică este cu siguranță pe termen lung, depinde de ceea ce doriți să măsurați și cât de important este pentru o persoană. Dacă doriți doar să măsurați tensiunea pe un fir, nu merită neapărat costul oricărui contor de tensiune de utilizat. Cu toate acestea, dacă doriți să măsurați tensiunea din jurul unui rezistor sau poate unui inductor, atunci un voltmetru poate fi cu ușurință foarte valoros.

Cum se poate utiliza aparat de masurat tensiunea pe telefon?

Există mai multe lucruri pe care trebuie să le știi înainte ca o persoană să înceapă să folosească o tensiune intruzivă pe telefonul tău mobil actual. Primul în special este că terasele de înaltă calitate funcționează cel mai bine atunci când sunt conectate la o priză de perete. O singură persoană le poate demonta pe toate sau le poate conecta la sursa de alimentare a telefonului dumneavoastra.

Dacă utilizați un fel de aplicație pentru telefon pentru iPhone, asigurați-vă că poate fi configurată să funcționeze cu un loc de calitate volt. Multe aplicații pentru telefoane mobile, cum ar fi aplicația AC Electricity Drop pentru iPhone din magazinul de aplicații, pot fi calibrate pentru a funcționa cu o varietate de contoare de tensiune, dar altele nu vor face niciodată.

Al doilea punct pe care ar trebui să-l știți este că telefonul pur și simplu nu funcționează dacă este pe baterie. Pentru a utiliza o tensiune m, va trebui să aveți o sursă de alimentare.

Ultimul lucru de știut este că trebuie să fii conștient de polaritatea specifică a acestei tensiuni implicate. Ghidajul contorului trebuie atașat la firul de împământare al prizei. Celelalte fire ale contorului trebuie conectate la bateria electrică.

Pentru a utiliza o tensiune m, urmați aceste instrucțiuni:

Conectați intrusul specific de volți la priza electrică de perete.

Așezați telefonul în aceeași poziție cu cablul comercial de la contor.

Așezați bateria în aceeași poziție cu cablul contorului.

Așezați contorul în același loc cu bateria telefonului.

Puneți telefonul în modul de așteptare.

Când pornește un anumit telefon mobil, acesta folosește dispozitivul de calibrare a contorului de tensiune pentru a găsi tensiunea în propria sa zonă.

Folosiți butonul de pornire de pe telefon pentru a porni tensiunea.

Utilizați balansoarele de nivel de pe telefon pentru a putea regla tensiunea particulară.

Salvați datele de energie electrică AC în spațiul de stocare al telefonului dumneavoastra.

Are aparat de masurat tensiunea pe telefon nevoie de întrețineri?

Cu siguranta, aparat de masurat tensiunea pe telefon are nevoie de intretinere, un simplu aparat. Uitați-vă la depozitul de energie electrică, ștecherele și firele pentru deteriorare sau chiar coroziune și înlocuiți practic orice lucru care funcționează defectuos.

Care este perioada medie de viață la aparat de masurat tensiunea pe telefon?

Este dificil să dai un răspuns exact la această problemă particulară, deoarece depinde de o varietate de factori, cum ar fi tipul de tensiune atașată la telefonul mobil la care este aplicat de fapt. Cu toate acestea, potrivit unui studiu publicat în Journal of Industrial Electronics, durata medie de viață a unui voltmetru dintr-un telefon mobil este de aproximativ șapte ani.

Există diferite stiluri de voltmetru în telefonul mobil, totuși două dintre cele mai populare sunt voltmetrul analog Harris și voltmetrul analogic distinctiv. Voltmetrele Harris se găsesc în mod obișnuit în mărcile de electronice mai mari, cum ar fi Philips și Siemens, în timp ce voltmetrele Sena sunt mai populare în telefoanele low-end, inclusiv iPhone-ul Apple. Este important să rețineți că atunci când utilizați un voltmetru pe telefon, aveți mare grijă la cablul de rețea. Dacă firul are defecte sau o legătură întreruptă, voltmetrul nu va funcționa cu adevărat.

În prezent, există multe voltmetre diferite pe care le puteți cumpăra. Unele sunt într-adevăr mult mai bune decât altele, dar aproape toate vă permit să măsurați calitatea volților. Multe dintre cele mai populare contoare de tensiune includ de obicei voltmetrul analogic, VOLTmeter Pro, TSTmeter și RCmeter.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult