Aparat Dializa Acasa

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat aparat dializa acasa. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească aparat dializa acasa?

Există avantaje și dezavantaje în a putea folosi aparatele de dializă acasă. Unii oameni cred că sunt o opțiune excelentă pentru persoanele cu boală cronică de rinichi, deoarece pot fi administrate medicamente precum hidroximetilprednisolonul (HMP) și hemodializa la domiciliu. Hmp este, în general, un tip de dializă care utilizează vasele de sânge individuale ale individului pentru a putea elimina otrăvurile și carnea din organism în ansamblu.

Persoanele cu boală cronică de rinichi pot folosi și dispozitivele de dializă de acasă dacă nu pot vizita o clinică. Hmp este cu siguranță mai eficient pentru cei care au boală renală severă în comparație cu dializa peritoneală (PM), deoarece nu va necesita spitalizare. Î. Deb. Este un tip de dializă care folosește sângele unei persoane pentru a elimina toxinele și aminoacizii din organism.

Persoanele care lucrează și cu aparate de dializă la domiciliu au și opțiunea de a folosi un aparat care poate fi manipulat ușor. Aceste truse pot fi folosite cu ușurință pentru cei care nu pot vizita un centru medical sau pentru persoanele care au multe dificultăți pentru a ajunge la un nou spital.

S-ar putea să găsiți și unii oameni care cred că utilizarea dispozitivelor de dializă la domiciliu este o idee proastă. Ei simt că echipamentul este foarte scump și că oamenii care îl folosesc nu beneficiază neapărat de aceeași calitate a îngrijirii adecvate pe care o pot primi într-un spital.

Nu există un răspuns corect sau greșit la această problemă. Depinde de persoana respectivă și de situațiile sale specifice.

Cum se poate utiliza aparat dializa acasa?

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să te gândești la dializă doar atunci când cineva are nevoie de ea. Dar dacă te comporți ca și cum ar fi propria ta dezamăgire a rinichilor, dializa ar putea fi o parte foarte importantă a propriului tratament.

Deci, cum funcționează exact un aparat de dializă?

Un aparat de dializă este adesea un aparat care vă permite să vă vedeți sângele actual. De obicei, mașina folosește o mașină numită filtru pentru a îndepărta materialul celular rău și pentru a face orice aspect sănătos.

Când doriți să treceți la dializă, aparatul poate fi scos și probabil va trebui să obțineți o cadă nouă cu o cămașă curată. Veți fi apoi plasat deasupra computerului și veți notifica dispozitivului numele dumneavoastra actual.

Când ați făcut dializă, va trebui să beți multă apă și să mâncați multă mâncare. De asemenea, va trebui să achiziționați o pastilă care vă va ajuta să rămâneți sănătos.

Are aparat dializa acasa nevoie de întrețineri?

Aparat dializa acasa are nevoie de întreținere tipică, în funcție de problema sa. Curățați în mod regulat sistemele de filtrare, verificați regulatoarele și, de asemenea, șuruburile de ancorare care se micșorează, ar putea ajuta la menținerea mașinii dumneavoastră să funcționeze fără probleme. De asemenea, schimbarea frecventă a unui anumit lichid poate ajuta la protejarea eficacității acestuia.

Care este perioada medie de viață la aparat dializa acasa?

Speranța medie de viață a unui este cu siguranță de aproximativ 5 ani.

Aparat dializa acasa este o opțiune bună pentru persoanele care nu pot vizita un spital. Acest model vă poate ajuta să obțineți tratament pentru boală acasă.

Un aparat de dializă este un aparat care este folosit pentru a elimina toxinele dăunătoare și diferite produse din fluxul sanguin. Acest lucru se poate face printr-o venă problematică din aportul dumneavoastră sau printr-un tub în stomac.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult