Aparat Electric Antipurici

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat aparat electric antipurici. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească aparat electric antipurici?

Acestea sunt în creștere recent ca o modalitate de a controla răspândirea puricilor. Acum sunt câteva fapte de luat în considerare înainte cu aparat electric antipurici.

Primul lucru la care să te gândești ar putea fi cheltuielile. Poate fi o cheltuială destul de nouă, dar se poate amortiza în timp. În general, pot fi folosite timp de 2 ani, ceea ce înseamnă că probabil că le veți putea folosi cel puțin o dată.

Un alt lucru de luat în considerare este eficiența acestui dispozitiv. Unele sunt mai bune în comparație cu altele la gestionarea dispersării puricilor. Mulți au, de asemenea, un fel de temporizator, ceea ce înseamnă că puteți seta o limită de timp specifică pentru ca dispozitivul respectiv să funcționeze.

În cele din urmă, asigurați-vă că învățați cu atenție recomandările. Unele vin cu diferite tipuri de baterii electrice, așa că doriți să vă asigurați că veți folosi în mod normal tipul corect.

Cum se poate utiliza aparat electric antipurici?

Puricii electrici pot fi o specie de muscă parazită care trăiește pe alte animale sălbatice. De obicei, pot transmite parazitul animalului tău de companie în timpul mușcăturii. Pentru a preveni ca animalul dumneavoastra actual de companie să facă des purici, va trebui să știți cum să îl folosiți.

Dispozitivul este de obicei un mic dispozitiv electronic care este plasat pe podea unde va fi câinele dumneavoastra În cele din urmă, va folosi un curent electric pentru a ridica puricii și chiar pentru a ucide acești oameni prin câinele tău.

Cu siguranță unitatea este ușor de lucrat. Pur și simplu puneți-l în jurul prietenului dumneavoastra canin și chiar conectați-l. După ce l-ați conectat complet, va trebui să îl porniți. Odată tratat, va trebui să faceți clic pe opțiunea de a colecta purici în mod normal.

În general este puternic. 2 saptamani. Mașină mică care va colecta puricii și îi va îndepărta de la propriul animal de companie. Este o modalitate excelentă de a preveni câinele tău să facă purici.

Are aparat electric antipurici nevoie de întrețineri?

(EFD) sunt o modalitate ușoară de a controla numărul și transmiterea puricilor. Cu toate acestea, vor dori și întreținere nefrecventă pentru a-i ajuta să funcționeze eficient. Iată câteva sfaturi despre cum vă puteți menține EFD-ul să funcționeze fără efort:

Asigurați-vă că EFD este curat și fără resturi.

Reglați puterea bateriei dacă este necesar.

În mod normal, verificați EFD pentru orice problemă.

Resetați EFD-ul particular dacă este necesar.

Păstrați EFD într-un loc răcoros și uscat.

Urmați cu atenție instrucțiunile producătorului.

Examinați EFD o dată pe săptămână sau în consecință pentru a vă asigura că poate face ceea ce ar trebui.

Care este perioada medie de viață la aparat electric antipurici?

Pe baza articolului: Care este durata de viață comună? Potrivit Dr. Jeffrey Brown, durata de viață comună a unui este de 12 până la 18 luni.

Specialul este un fel de nou mod de a obține purici. Aparat electric antipurici include o baterie electrică mică și un nou Flea Fantastic. Ucigașul de purici, în special, ucide puricii pur și simplu iritându-și propria piele.

Puricii electrici vor fi unități care sunt aplicate pentru a controla de obicei mișcarea asociată cu puricii electrici. Aceste unități sunt purtate pe piele în locurile în care puricii electrici sunt în general cunoscuti că supraviețuiesc. Aceste dispozitive pot fi duplicate pentru a colecta informații despre mișcările puricilor electrici.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult