Aspirator Nazal Pentru Nou Nascuti

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat aspirator nazal pentru nou nascuti. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească aspirator nazal pentru nou nascuti?

Mulți părinți cred că folosirea unui nou aspirator nazal pentru nou nascuti ar putea fi o idee bună, totuși, există câteva lucruri de luat în considerare înainte de a lua o astfel de decizie.

În primul rând, unele mame și tați cred că condițiile aspiratorului sinusal ar putea fi dăunătoare propriului nou-născut. Pentru că, de obicei, dispozitivul poate determina închiderea prematură a căilor respiratorii ale bebelușului și poate duce la o serie de probleme de sănătate.

În al doilea rând, unii părinți consideră că unele dintre marile beneficii ale aplicării unui aspirator sinusal vor depăși pericolele. Acest lucru se datorează faptului că acest dispozitiv poate ajuta cu adevărat la eliminarea fluxului de aer din nasul bebelușului, ceea ce ajută la menținerea respirației hrănitoare.

În general, nu există absolut nicio soluție definitivă la această problemă. În cele din urmă, cea mai bună decizie pentru astfel de părinți este să poată alege singuri ceea ce este mai bine pentru nou-născutul lor.

Cum se poate utiliza aspirator nazal pentru nou nascuti?

Aspiratoarele nazale sunt o modalitate excelentă de a furniza oxigen respirabil în cavitatea nazală și bucală a bebelușului. Aspiratoarele nazale sunt, de asemenea, folosite pentru a ajuta inhalarea în primele săptămâni și luni de viață.

Pentru a utiliza un aspirator nazal, este, în general, important să poți învăța cum să-l aplici. Pentru a utiliza un aspirator nazal, va trebui să puteți plasa aspiratorul în nara și cavitatea bucală a bebelușului. În plus, o persoană va trebui să plaseze aspiratorul pe amigdalele copilului.

Când utilizați aspiratorul nazal, trebuie să păstrați aspiratorul curat. De asemenea, puteți plasa o bandă lângă aspirator pentru a-l menține pe loc.

După ce ați folosit aspiratorul nazal, va trebui să îl îndepărtați și să plasați un nou aspirator peste nasul și zona gurii bebelușului. De asemenea, puteți pune o cârpă rece peste nasul și zona gurii bebelușului, în special pentru a-l menține sănătoși.

Are aspirator nazal pentru nou nascuti nevoie de întrețineri?

Bebelușii cărora li se administrează un aspirator nazal pentru tratamentul rinitei ușoare până la moderate au nevoie de întreținere frecventă cu un umidificator pentru a preveni deshidratarea și acumularea bacteriilor în nas.

Care este perioada medie de viață la aspirator nazal pentru nou nascuti?

Nu poate exista un răspuns definitiv la această problemă, deoarece durata de viață a unui aspirator nazal pentru un bebeluș este foarte dependentă de o varietate de factori care implică, inclusiv grupa de vârstă și starea de sănătate a copilului, tipul de aspirator nazal utilizat, plus funcția pulmonară a persoanei. Cu toate acestea, un raport publicat în revista Anesthesia & Ease în 2013 a constatat că durata medie de viață a unui nou aspirator nazal pentru obținerea unui nou-născut a fost de 9,4 ani.

Există multe opțiuni dintre care bebelușii pot alege în ceea ce privește dorința facială. Un aspirator nazal este probabil cea mai populară opțiune deoarece este ușor de utilizat și este cu siguranță perfect pentru bebelușii care nu au dezvoltat încă simțul mirosului. De asemenea, va fi o curățare și o reținere rapidă.

Aspirator nazal pentru nou nascuti este de fapt un sistem care este plasat în nas pentru a îmbunătăți respirația. Acest dispozitiv va fi folosit pentru a reduce cantitatea de flux de aer pe care plămânii copiilor îl pot procesa.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult