Console Centrale Bmw E46

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat console centrale bmw e46. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească console centrale bmw e46?

Dacă vă gândiți dacă să cumpărați o mașină nouă, ar trebui să luați în considerare, în general, caracteristicile oferite de mașină și banii pe care veți fi dispus să-i cheltuiți. Dacă doriți un vehicul care oferă multe caracteristici și este scump, poate merita. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de o mașină care este rentabilă și are o mulțime de funcții noi, atunci probabil că nu merită.

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de o mașină este, fără îndoială, consola centrală. Consola centrală este o zonă pe care o alegeți pentru a găsi cele mai importante caracteristici ale vehiculului dumneavoastră. Aici se află cu siguranță butoanele pentru pornirea mașinii, claxonul, climatizarea și radioul.

Mulți oameni pot descoperi că consola de jocuri intermediară devine foarte importantă, în timp ce alții nu.

Există nenumărate unități medii diferite disponibile pe piață. Le puteți obține pe cele care sunt realizate asociate cu plastic, material sau sticlă. O persoană le poate găsi și pe acelea care sunt mai mici sau mai mari în comparație cu alte persoane. Elementul important de reținut este că dimensiunea specială a sistemului de joc de bază este crucială pentru tine.

Mulți oameni pot găsi consolele centrale mai mari prea mari, deși unii le pot găsi prea mici. Este foarte important să știi exact ce tip de persoană ești înainte de a-ți cumpăra vehiculul.

Lucrul important de care nu trebuie trecut cu vederea atunci când vine vorba de o mașină este să-ți dai seama ce fel de persoană ești. Dacă sunteți o persoană care cu siguranță caută noi plăceri pe care să le poată face, atunci această consolă centrală cu siguranță nu poate fi atât de importantă pentru acea persoană. Dacă probabil ești o persoană care dorește doar să conducă vehiculul și nu neapărat să conduci acest lucru, este posibil ca sistemul de joc de bază să nu fie atât de important pentru o persoană.

Cum se poate utiliza console centrale bmw e46?

Dacă sunteți proprietarul unui AS BMW HYBRID, cel mai probabil sunteți familiarizat cu celebra unitate principală. Acest loc găzduiește multe funcții diferite, inclusiv un CD player, un player DIGITAL VIDEO DISC și un microfon. Dar ce se întâmplă dacă o persoană nu include o consolă centrală? Ce se întâmplă dacă o persoană dorește doar să folosească ecranul tactil pentru a regla piesele audio și chiar sistemele de navigație?

În cadrul acestei postări pe blog, cei mai mulți dintre noi vă anunțăm că utilizați consola centrală auto e46 fără o consolă de jocuri centrală. În primul rând, vă vom arăta utilizarea obișnuită a ecranului tactil pentru a vă controla sistemul audio, precum și sistemele de navigație. În acest caz, vă vom arăta exact cum să lucrați cu unitatea centrală pentru a vă întreține recipientele de depozitare din plastic. În cele din urmă, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să utilizați corect sistemul de mijloc de joc.

Exact cum aplicați în mod normal ecranul tactil pentru a vă controla muzica și sistemele de navigare.

Pentru a utiliza ecranul tactil special pentru a vă controla muzica și sistemele de navigare, mai întâi va trebui să activați comenzile prin gesturi. Pentru a face acest lucru, va trebui să deschideți aplicația Setări și să selectați Setări dispozitiv. Sub Unit Settings, va trebui să selectați Motion Controls.

În continuare, va trebui să permiteți Gestionarea gesturilor. Apoi, veți dori să activați Controlul ecranului tactil.

Sub Touchscreen Motion, va trebui să activați Touchscreen Handle. În continuare, va trebui să activați Display. Sub Display, va trebui să selectați Off.

Apoi, va trebui să activați Mișcarea ecranului tactil.

Apoi, veți dori să activați Gestul ecranului tactil. În Touchscreen Motion, va trebui să activați TouchScreen Handle. În cele din urmă, va trebui să activați Exhibit.

Acum că veți avea comenzile de mișcare activate pe lângă controlul controlat de pe ecran, va trebui să activați comenzile tactile. Sub Gesture Manages, va trebui să activați în continuare ecranul tactil. Următorul.

Are console centrale bmw e46 nevoie de întrețineri?

Când vine vorba de deținerea unui vehicul, unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este faptul că poate fi cel mai important lucru cu care trebuie să țineți pasul. Nu numai că motoarele mașinilor au nevoie de ulei și sisteme de filtrare, dar și consola centrală de jocuri a mașinii dumneavoastra actuale trebuie să fie menținută într-o formă optimă pentru a se asigura că continuă să funcționeze corect. În acest articol sunt câteva metode ușoare de a menține sistemul de trusa de bază al mașinii în stare bună:

Înlocuiește uleiul de măsline și chiar filtrează la fiecare 6, 1000 de ani sau poate la fiecare 3 săptămâni, oricare dintre acestea survine primul.

Păstrați consola centrală curată și fără murdărie, particule de praf și alte resturi.

Păstrați piesele de cauciuc împreună cu părțile din plastic ale consolei centrale, pur și simplu curățându-le cu un praf sau un prosop.

Păstrați consola centrală bine protejată verificând regulat nivelul uleiului de motor, presiunea aerului și servodirecția electrică.

Resetați complet sistemul de frână de parcare al mașinii dacă nu ați reușit.

Restabiliți butoanele sau comutatoarele pierdute sau rupte, dacă este necesar.

Curățați interiorul consolei centrale cu un detergent ușor și o cârpă uscată.

Examinați sistemul de aer condiționat și determinați dacă funcționează în mod normal.

Verificați presiunea în anvelope și schimbați dacă este necesar.

Examinați farurile și chiar verificați dacă există vreun fel de defecțiune.

Resetați complet ora mașinii dacă a fost înghețată.

Care este perioada medie de viață la console centrale bmw e46?

Nu există absolut niciun răspuns definitiv la această problemă, deoarece durata de viață particulară a unei console FABRICAȚĂ ECHIPAMENT ORIGINAL (OEM) depinde în general de calitatea și starea actuală a componentelor utilizate în ea. Cu toate acestea, conform unui studiu al companiei de cercetare de piață IBISWorld, speranța medie de viață a unei console PRODUSE DE ECHIPAMENT ORIGINAL (OEM) este de aproximativ 7 ani. Acest lucru se poate datora faptului dovedit că majoritatea consolelor OE sunt evaluate pentru ≤ 8 ani de aplicare înainte de a trebui să fie înlocuite. De asemenea, este, în general, important de reținut că nu toate consolele OEM sunt cu siguranță configurate la fel și pot avea o durată de viață mai scurtă din cauza unor factori precum coroziunea, problemele software și neglijența utilizatorului.

Dacă nu cumpărați o alternativă de kit centrală de înaltă calitate pentru AS BMW HYBRID E46, puteți verifica și afla despre sistemul de kit central disponibil opțional pe Fiat CC Group Wagon. Acest sistem vine cu o varietate de funcții pentru a vă face experiența de condus și mai confortabilă, inclusiv un afișaj central cu Google Maps, o husă modernă din piele și o varietate de alte opțiuni disponibile.

În ultimele decenii, AS BMW HYBRID a lansat numeroase console centrale reproiectate pentru modelele E46. Unul dintre cele mai recente modele este cu siguranță sistemul central AS BMW HYBRID E46. Această nouă consolă este disponibilă în maro sau negru și are două zone în care pasagerii pot interacționa. Prima zonă poate fi lângă intrarea asociată unității, unde oamenii pot accesa dispozitivele audio și de navigație. A doua zonă poate fi în partea din spate a sistemului, unde pasagerii pot accesa energie și chiar sloturi de încărcare. Designul noii console centrale de jocuri este raționalizat și contemporan, făcând-o o alegere minunată pentru orice versiune a BMW E46.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult