Desktop Ventilator

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat desktop ventilator. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească desktop ventilator?

Desktop ventilator este o modalitate excelentă de a vă răci computerul. Poate fi o modalitate excelentă de a economisi energie electrică și fonduri și poate ajunge să fie o modalitate excelentă de a vă menține computerul să funcționeze mai rece. Există numeroase tipuri și fiecare persoană are propriile avantaje și dezavantaje. Este o modalitate bună de a găsi cel mai bun tip pentru computer.

Cum se poate utiliza desktop ventilator?

Poate fi folosit în mai multe moduri pentru a vă îmbunătăți computerul actual. O modalitate excelentă de utilizare va fi extinderea iubitului și plasarea acestuia peste CPU sau placa grafică. Un alt mod de a-l folosi este să îl setați deasupra orificiilor de ventilație din partea de sus a computerului.

Are desktop ventilator nevoie de întrețineri?

Cerințe de reparație?

În acest moment, există o nouă cantitate de controverse cu privire la faptul dacă trebuie sau nu să ai grijă de tine. Unii oameni cred că cu siguranță și că nu implică neapărat o problemă atât de mare, în timp ce alții cred că este într-adevăr un must have pentru computerul personal.

Momentan nu există un răspuns corect, totul se reduce la ceea ce simți cu adevărat că este important pentru tine. Dacă sunteți în principal jucătorul sau poate folosiți propriul computer pentru alte activități și atunci este posibil să nu fiți nevoit să faceți jogging tot timpul. Dacă folosiți computerul pentru activități obișnuite, cum ar fi navigarea pe Internet, lucrul la un fișier sau poate juca jocuri pe un sistem de jocuri, cu siguranță ar trebui să-l mențineți pe entuziast să lucreze.

Mulți oameni cred că în mod normal trebuie să mențineți ventilatorul în funcțiune tot timpul, mulți oameni cred că cu siguranță nu vedeți atât de important și acest lucru este într-adevăr esențial doar dacă PC-ul este inactiv. Nu poți găsi niciun răspuns corect sau greșit, totul se rezumă la ceea ce simți că este important pentru tine.

Care este perioada medie de viață la desktop ventilator?

În general, au o durată de viață comună de 5 până la 7 ani. Cu toate acestea, nu poate fi găsită o soluție unică, concludentă la această întrebare, deoarece durata de viață a câinelui poate fi afectată de multe aspecte, cum ar fi utilizarea, întreținerea și pedeapsa. De exemplu, unele care sunt folosite frecvent și nu neapărat abuzate pot avea o nouă speranță de viață asociată de aproximativ 12 ani.

Și ce poate fi.

Vor fi modalități mici, silențioase și eficiente de a răci computerul. Ei folosesc ventilatoare pentru a mișca aerul în jurul computerului pentru a îmbunătăți temperaturile și a crește performanța.

O noutate este un fel de produs hardware care este folosit pentru a repara un laptop pur și simplu prin expirarea vremii dintr-un plen. De obicei, se conectează la partea din față sau din spate a unui computer pentru a crea un nou flux de aer care coboară pe computer. Poate fi atașat pe părțile laterale ale unui laptop pentru un efect de ventilație încrucișată. În plus, desktop ventilator sunt folosite pentru a menține rece ceasurile computerelor.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult