Dus Bucal Si Periuta Electrica

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat dus bucal si periuta electrica. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească dus bucal si periuta electrica?

Există numeroase avantaje și dezavantaje ale dus bucal si periuta electrica. Mulți oameni consideră că acești oameni sunt folositori, în timp ce alții îi sunt incomozi. Totul depinde de propriile alegeri.

Dusul verbal este un fel de cada in care apa va fi condusa prin gura si limba. Acest lucru poate fi deosebit de eficient dacă o persoană are multă placă și bacterii acumulate pe dinți. Periuța de dinți electronică este de fapt o formă diferită de periuță de dinți care folosește un curent electric pentru a vă curăța temeinic dinții. În mod normal, acest lucru este mai confortabil pentru unii oameni, deoarece nu ar produce tot zgomotul.

Fiecare tip de periuță de dinți este de obicei eficient în curățarea dinților. Cu toate acestea, este foarte important să-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

Cum se poate utiliza dus bucal si periuta electrica?

Dacă, cel mai probabil, doriți să vă reîncepeți rutina de igienă dentară, poate doriți să luați în considerare utilizarea unei noi ape de gură și a unei periuțe de dinți electronice. Dușurile obișnuite sunt, în general, folosite pentru a curăța dinții după mâncare sau băut, iar periile electrice fac treaba folosind energia pentru a curăța bine dinții. Fiecare tip de periuță de dinți poate deveni o modalitate bună de a curăța temeinic smalțul dinților și chiar pasta de dinți. Permiteți-mi să vă explic exact cum să folosiți ambele stiluri de periuțe de dinți:

De obicei, așezați periuța de dinți pe limbă, apoi utilizați perii pentru a curăța temeinic dinții în acțiune circulară.

Folosiți periuța de dinți electrică pentru a vă curăța bine dinții într-o mișcare foarte sus și în jos.

Scuipa periuta adevarata imediat dupa ce ai periat fiecare dinte.

Lucrați cu o pastă de dinți pentru a curăța smalțul dinților și linia gingiei.

Are dus bucal si periuta electrica nevoie de întrețineri?

Necesită întreținere.

Dacă le utilizați, ar trebui să le întrețineți în mod regulat. În timp, perii acestor produse pot deveni cu ușurință casanți, ceea ce poate duce la ruperea perilor și chiar la deteriorarea dinților tăi. De asemenea, săpunul și apa în special pot cauza murdarea perilor, ceea ce poate cauza adesea blocarea periilor și nepotrivite pentru obținerea tuturor alburilor sidefate.

Pentru a avea grijă de dus bucal si periuta electrica la maximum, practică aceste sfaturi:

Continuați să păstrați capul pieptenului purtând uscat.

Țineți apa împreună cu săpunul departe de mintea periei.

Ștergeți capul periei în jos după fiecare utilizare pentru a îndepărta orice acumulare.

Păstrați periuța de dinți electrică Oral-B în ambalajul produsului principal.

Schimbați pasta de dinți la fiecare 2-3 luni.

Care este perioada medie de viață la dus bucal si periuta electrica?

Duș și periuță de dinți 2 comune în Romania. Se va estima că aproximativ 78% dintre bărbați și femei le folosesc cel puțin o dată la 7 zile. De asemenea, periuța de dinți 2 în creștere. Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), se estimează că utilizarea periuței de dinți va crește cu 20% doar până în 2025. Se estimează că utilizarea duselor dentare va crește cu doar 50% pentru doar 2025.

Acum pur și simplu nu există un singur răspuns la acest tip de întrebare. Depinde de obicei de persoană și de obiceiurile sale de periaj pe dinți. Cu toate acestea, o analiză a constatat că durata normală de viață a unei periuțe de dinți electrice este de 7 ani.

Când sunteți în căutarea unui mod elegant și ușor de a vă curăța bine dinții, atât ziua, cât și noaptea, o periuță de dinți electrică ar putea fi o opțiune bună. Apa de gură este opțiunea excelentă pentru cei care doresc să includă și spălarea mâinilor în rutina lor obișnuită de igienă, deoarece de obicei durează mai puțin timp și este mai productivă.

Pentru oricine caută un duș nou care implică multă spălare și chiar curățare, poate doriți să luați în considerare un tip de periuță de dinți care utilizează apă orală normală. Bărbieriturile orale devin în general din ce în ce mai populare pe măsură ce oamenii devin și mai conștienți de igiena orală. Periuțele de dinți electrice devin din ce în ce mai populare, deoarece sunt considerate a avea mai mult succes în curățarea dinților în comparație cu periuțele de dinți convenționale.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult