Mini Racitor Bauturi

★★★★☆

Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat mini racitor bauturi. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?

Cele mai bune 8

👉 Vezi pe toate 👈

Se justifică să se folosească mini racitor bauturi?

Există avantaje și dezavantaje în utilizarea și da, totul depinde de ceea ce o persoană încearcă să găsească într-un fel de cooler. Dacă sunteți într-adevăr în căutarea unui lucru ușor de luat la drum, mini racitor bauturi este o alegere bună. De asemenea, pot fi perfecte pentru cei care sunt în mișcare mult, deoarece sunt mici, ușoare și portabile.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea ceva care să vă ajute să vă păstrați băuturile actuale de iarnă, este posibil să nu fie o alegere bună. În general, acestea vor fi mai puțin durabile decât modelele mai mari și pot fi, de asemenea, puțin mai dificil de păstrat curat.

Cum se poate utiliza mini racitor bauturi?

Sunt metoda grozavă de a avea grijă de băuturile reci. Acești oameni vin într-o varietate de culori și modele și sunt grozavi pentru a fi în mișcare. Consultați sfaturi despre cum să puteți angaja un:

Asigurați-vă că acesta este suficient de mare pentru a se potrivi cu tot ce are legătură cu gustările dumneavoastra.

Umpleți recipientul cu cuburi de gheață și apă.

Pune-ți propriile băuturi înăuntru și închide capacul.

Când este cel mai probabil gata de consumat, în mod normal deschideți capacul și puneți băutura în față.

Are mini racitor bauturi nevoie de întrețineri?

Sunt o modalitate excelentă de a păstra băuturile reci și proaspete, dar pot necesita și o întreținere de rutină. Aruncați o privire la ghid pentru a afla cum să vă mențineți problema întotdeauna în cel mai bun punct!

Care este perioada medie de viață la mini racitor bauturi?

Viața medie este de aproximativ 3 ani. Cu toate acestea, acest lucru poate varia în funcție de marca răcitorului, precum și de momentul în care este utilizat.

Este o modalitate perfectă de a păstra băuturile gata și ușor de accesat. Această răcitoare specifică vine cu o varietate de spații plus sloturi, astfel încât să vă puteți depozita băuturile și chiar gustările.

Unul proaspăt este de obicei metoda perfectă de a păstra băuturile congelate și proaspete. Sunt simple și ușor de vândut și defalcat pentru aprovizionare ușoară, plus expediere și livrare. Mini racitor bauturi este o modalitate excelentă de a vă păstra băuturile proaspete și unice mai mult timp pe timpul verii.

În momentul de față sunt mulți oameni cărora le-ar plăcea să aibă mini racitor bauturi pentru a-și depozita băuturile, dar puțini știu să construiască o persoană. Există multe moduri diferite de a construi, dar, de obicei, abordarea cea mai frecvent utilizată este utilizarea unei noi uși de oțel.

Pentru a ajuta la realizarea, o persoană va avea nevoie de:

1 usa material.

1 lovitura.

1 șurubelniță electrică

1 perie de sarma.

1 agatator cablu.

1 șurub.

1 bucată mică

1 șurubelniță mică.

1 x clemă de bară T

1 șlefuitor cu bandă.

1 pachet de gelatină.

1 ar putea implica gheață zdrobită.

1 ar putea fi asociat cu merișor zdrobit.

1 mai, suc de mure telefon mobil.

1 cutie cu ușurință în ceea ce privește băutura din struguri.

1 poate cu ușurință suc de afine.

1 poate fi asociat cu fanta.

1 mai cu Tiny Maid.

1 mai cu băutură de portocale.

1 mai cu suc de mere.

1 cutie de suc de lamaie (sau daca ai suc de lamaie).

1 cutie de suc de grepfrut.

1 mai telefon mobil băuturi de vin.

1 poate implica cu ușurință vin negru.

1 mai a vinurilor albe.

1 ghid:

Începeți prin a face o mică gaură la nivelul inferior cu ușa metalică. Acest specific vă va permite să configurați peria de cablu prin.

Apoi utilizați burghiul mic pentru a face o mică gaură în partea de sus a ușii metalice.

Acum lucrați normal cu șurubelnița electrică pentru a rupe închiderea de intrare a materialului.

Utilizați șlefuitorul cu bandă pentru a netezi intrarea metalică.

Apoi, utilizați o cutie de jeleu pentru a umple cu apă.

În cele din urmă, folosiți conserva de cuburi de gheață zdrobită și conserva de afine zdrobite pentru a vă păstra la rece.

Poate fi suficient de mic pentru a încăpea într-o cameră mică, dar suficient de mare pentru a păstra o selecție semnificativă de băuturi.

Sunt disponibile într-o varietate de modele diferite și chiar dimensiuni. Puteți găsi frigidere care au fost concepute pentru restaurante, baruri sau alte organizații. Acestea sunt de obicei grozave pentru întreprinderile mici care au nevoie de un frigider mult mai mic pentru a păstra câteva băuturi mici.

Dacă nu sunteți în căutarea unuia care poate conține o mare varietate de băuturi, poate doriți să o luați în considerare. Aceste răcitoare sunt ideale pentru întreprinderile mici sau utilizatorii rezidențiali care au nevoie de un frigider mic pentru a păstra câteva băuturi mici. Sunt simple și ușor de utilizat și pot fi modificate fără efort pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice.

Când o persoană cumpără, primește un fel de articol fantastic care este ideal pentru întreprinderile mici sau utilizatorii casnici. Mini racitor bauturi este de obicei suficient de mic pentru a fi sănătos într-o zonă mică, dar suficient de mare pentru a păstra o selecție mare de băuturi. Aceasta poate fi o soluție excelentă pentru persoanele care au nevoie de un frigider mic pentru a ține mai multe băuturi mai mici.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult