Tigai Profesionale Horeca
Nu a fost niciodata atat de usor de achizitionat tigai profesionale horeca. Puteti selecta in functie de nevoile dvs., compara preturile si vei avea produsul in cateva secunde. Ce poate fi mai incredibil?
Cele mai bune 8
Tigaie sote joasa din aluminiu 32 x 5 cm cu maner termorezistent
Disponibil:pe Emag
Tigaie profesionala din inox cu strat antiaderent Xylan 28 cm
Disponibil:pe Emag
Tigaie otel 32 cm MINERAL B de Buyer
Disponibil:pe Emag
Tigaie Wok profesionala cu capac 360xH180 mm inox Hendi potrivit si pt inductie
Disponibil:pe Emag
Tigaie emailata pentru paella 28 cm diametru
Disponibil:pe Emag
Tigaie Platinium Profesional 28xH55 cm din aluminiu dur cu 2 straturi antiaderente titan Hendi maner inox
Disponibil:pe Emag
Tigaie antiaderenta aluminiu inductie HorecaPIV capacitate 12 l diametru 24 cm
Disponibil:pe Emag
Tigaie profesionala teflonata 24xH45 cm inox cu strat antiaderent Teflon Platinium Plus Hendi Profi Line
Disponibil:pe Emag
Tigaie clasica 28 cm antiaderenta Marble Line MAGIC HOME
Disponibil:pe Emag
Tigaie clatite profesionala Cooking by Heinner otel pur inductie 26 x 16 cm
Disponibil:pe Emag
- Disponibil:
Gratis
Se justifică să se folosească tigai profesionale horeca?
Nu există un răspuns definitiv când vine vorba de utilizarea tigai profesionale horeca. În cele din urmă, decizia depinde de factori precum calitatea tigaii, lungimea mesei pe care intenționați să o gătiți în interior și chiar de preferințele dumneavoastra Cu toate acestea, unele sfaturi generale de reținut includ utilizarea unui tip de tigaie antiaderență, utilizarea unei setari de căldură scăzută-mare atunci când pregătiți mâncarea și utilizarea unui tip de foaie de copt care este generată pentru un anumit scop (cum ar fi o tigaie).
Cum se poate utiliza tigai profesionale horeca?
Există acum un nou lot asociat cu diferite tipuri de tigăi pe piață și chiar și poate fi dificil să știi care dintre ele este cea mai potrivită pentru acest lucru. Iată câteva sfaturi despre fierul de călcat perfect pentru nevoile tale:
Atenție la dimensiunea foii de copt. Unele tigăi sunt mici, iar altele sunt de obicei mari. Asigurați-vă că tava are dimensiunea corectă pentru lucrarea la îndemână.
Alegeți o tigaie care este cu siguranță realizată asociată cu produse de înaltă calitate. Destul de multe oale și tigăi sunt fabricate din titan sau chiar din oțel inoxidabil, care este durabil și poate rezista la deteriorarea încălzirii și a mașinilor de spălat vase.
Evitați tigăile care sunt făcute din materiale slabe. Se pot rupe cu ușurință și probabil că nu le veți putea face din nou.
Începeți să utilizați o tavă care este preîncălzită înainte de a începe coacerea. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că tava de copt este populară și chiar gata de funcționare oricând începeți.
Folosiți o tigaie cu o bicicletă de stradă strânsă. Acest lucru va ajuta la prevenirea vărsării alimentelor și chiar a deteriora tigaia.
Are tigai profesionale horeca nevoie de întrețineri?
Da, trebuie întreținute în mod corespunzător pentru a le asigura o viață lungă și performanță. Curățarea eficientă, pe lângă ungerea tavii în special, vă va ajuta să vă asigurați că tava de copt este în stare bună și că puteți face oricând mese delicioase. Există multe lucruri de luat în considerare atunci când curățați un fier de călcat de specialitate:
Clătiți foaia de copt cu apă și săpun chiar înainte de fiecare utilizare.
Îndepărtați orice cești, capace sau chiar dispozitive suplimentare care ar putea fi necesare atunci când vine vorba de buna funcționare a tigaii.
Utilizați un produs de curățare universal sau un produs de curățare sigur pentru tavă pentru a vă curăța bine foaia de copt.
Uscați tava la aer după fiecare utilizare.
Asigurați-vă că temperatura ridicată a tigaii este setată corect la temperatura specificată.
Țineți pasul cu intervalul de căldură al tigaii setând un temporizator pentru o perioadă scurtă de timp, apoi scanând temperatura la fiecare câteva ore.
Dacă în mod normal grătarul nu este cu siguranță la temperatura dorită, readuceți tigaia la temperatura dorită și continuați gătitul.
Verificați tava pentru reziduuri de fiecare dată când poate fi folosită.
Dacă există orice fel de murdărie, transferați-o într-un loc perfect curat.
Asigurați-vă că foaia de copt se încălzește întotdeauna la temperaturile dorite.
Care este perioada medie de viață la tigai profesionale horeca?
Față de compania autohtonă tipică în curs de maturizare, durata de viață tipică a unei foi de copt profesionale va fi de aproximativ 10 ani.
De obicei, există o serie de lucruri care fac un expert în tigaie: calitatea produselor utilizate, structura și, de obicei, terapia cu temperatură. Există multe tipuri diferite, însă cele mai populare sunt antiaderente. Vasele de gătit antiadezive sunt perfecte pentru pregătirea unui număr mare de mese, deoarece pot fi păstrate și sunt chiar și rapid de curățat. Sunt ideale și pentru prăjirea serioasă, deoarece evită generarea de gaze sau deșeuri.
Există alte două tipuri de: tava rotundă pentru tort de nuntă și tava triunghiulară pentru tort. Tava rotundă pentru tort va funcționa pentru o varietate de sarcini, cum ar fi îmbrăcarea bezea sau glazura, de fapt, este cea mai bună alegere pentru gătitul mai avansat al pâinii. De obicei, tava de copt triunghiulară pentru prăjituri este ideală pentru producerea pâinii 3d, cum ar fi ciocolata împreună cu desertul de zmeură. Tratamentul termic al acestor vase de gătit este în general esențial, deoarece trebuie prelucrate cu atenție pentru a le menține stabile și chiar fidele formei lor.
Există multe care implică diferite tipuri de tigai profesionale horeca. Ele pot fi realizate din metal, dur, silicon sau chiar plastic. Ele vin în lungimi și stiluri pentru a putea să se potrivească cerințelor mâncării preparate. Destul de multe sunt făcute pentru mâncare gătită, iar altele vor fi create pentru arta alimentelor congelate. Destul de multe sunt concepute pentru rumenirea alimentelor, iar altele sunt concepute... Citeste mai mult > >